Formázása

 

Kizárólag elektromos hajsütővassal, vagy hajvasalóval lehet formázni ezt a hajat, melyeken a hőfok szabályozható. Megpróbálhatod meleg hajszárítóval és kefével is, de magasabb hőfokra jobban reagál. 200  Celsius fokig hevíthető, felette a haj megolvad.

Talán már tudod is milyen fazont szeretnél kialakítani magadnak kedvenc hajas fejfedődből. Ezzel a hibrid hajjal nem lesz sok problémád mosás után, hogy újra visszanyerje a hajad a kialakított stílusát. Valóban egy szuper haj, mivel mosáskor sem veszíti el a már kialakított frizuráját, formáját. A sapka, kendő vagy más fejfedő ott tartja a hajtincseket, ahol kell. Hogy ez biztosan így legyen, kérlek, tartsd be az ápolásáról szóló utasításokat. Mosás után csak az ujjaiddal formázd és ha van lehetőséged egy babafejre, parókatartó állványra, de még egy vázára is felteheted megszáradni.

Ez a haj megtartja formáját. Ez azt jelenti, ha vettél egy hullámos hajat, de kisimítod hajvasalóval, az utána úgy marad, nem göndörödik vissza. Ha vettél egy egyenes hajat, de hullámosra vágysz és hajsütővel átformázod, akkor mosás után is a hullámos hajat kapod vissza.

 

 

 

Milyen ez a haj A haj ápolása  Fontos vásárlási információk