Milyen haj

 

Kanekalon FUTURA fiber haj egy szintetikus alapanyagú műhaj, mely a legkiválóbb alapanyagból készül. Legnagyobb előnye, kedvező ára, és sokoldalú felhasználhatóságában rejlik. A FUTURA haj GÖNDÖRÍTHETŐ és VASALHATÓ!

Hosszas keresgélés után, a hibrid, az emberi hajhoz leginkább közelálló tulajdonságokkal rendelkező haj lett a kedvencünk. Kiváló másolata az emberi hajnak, ami olyan anyagból készül, hogy magas hőmérsékleten is formázható. Ez a hibrid haj nagyon puha és valóban hasonlít a minősége a 100%-os emberi hajhoz. Kiállja a próbát mosás, viselés, formázás téren és nem csomósodik.

Minden termékünk 40 cm-es hosszúsággal kerül a polcra. Saját magad döntheted el, milyen stílusúra szeretnéd vágatni, vagy a teljes haj hosszúságában akarod viselni. A termékek túlnyomó részben frufru nélkül készülnek, de elkészíthetőek frufrus változattal is. Ennek a hosszát is te igazíthatod ízlés szerint. Természetesen, üzletünkben lehetőséged van a „frizura igazítást” kérni. Ez esetben mi vágjuk le a kívánt hosszúságúra „hajadat”, „frufrudat”.

Válogathatsz a hajszínekből is feketétől a melíren át egészen a szőkéig.

Választhatsz egyenes,  hullámos vagy göndör hajat magadnak.

(bizonyos színek, típusok csak megrendelés után érhetőek el)

 

 

A haj ápolása A haj formázása  Fontos vásárlási információk